Γάμος info.gr. Ο Γάμος σας. Τα πάντα για το γάμο!

ΑΡΧΙΚΗ | Ο ΓΑΜΟΣ | ΓΑΜΟΣ ΝΥΦΗ | ΓΑΜΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ | Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ | ΓΑΜΟΣ ΑΓΟΡΑ | ΓΑΜΟΣ LINKS | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ψεύτικες βλεφαρίδες

Ψεύτικες βλεφαρίδες

Νύφη μακιγιάζ και ψεύτικες βλεφαρίδες

Έντονο βλέμμα για την πιο σημαντική μέρα!

Το ιδανικό είναι να αφήσετε έναν επαγγελματία να αναλάβει την τοποθέτηση των βλεφαρίδων σας, αφού είναι μια κίνηση που δεν την κάνουμε καθημερινά άρα και δεν υπάρχει η κατάλληλη εξάσκηση.
Σε κάθε περίπτωση, δοκιμάστε τις ψεύτικες βλεφαρίδες 1-2 εβδομάδες πριν τον γάμο σας ώστε να ελεγχθεί τυχόν αλλεργία ή οποιασδήποτε μορφής ενόχληση, να σκεφτείτε αν σας αρέσουν και κυρίως να συνηθίσετε την εικόνα του εαυτού σας ως Star!

Παρακάτω βρείτε μικρά μυστικά για να χρησιμοποιήσετε ψεύτικες βλεφαρίδες την ημέρα του γάμου σας.
Είναι ένας τρόπος να ενισχύσετε το μακιγιάζ των ματιών σας, να δώσετε έμφαση στο βλέμμα και να μεταμορφωθείτε!
Μακιγιάρετε τα μάτια σας κανονικά, πριν βάλετε μάσκαρα και αφού έχετε δώσει σχήμα στις βλεφαρίδες με το ειδικό ψαλίδι, αφαιρέστε την κολλητική ετικέτα και βάλτε μία σταγόνα κόλλας για βλεφαρίδες στην άκρη της πρώτης τούφας.

Επιλέξτε μια αραιή περιοχή ανάμεσα στις βλεφαρίδες της εξωτερικής γωνίας και τοποθετήστε εκεί την ψεύτικη τούφα με ακρίβεια στη γραμμή των βλεφαρίδων.

Ένα μικρό σωληνάριο κόλλας προσφέρεται μαζί με τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Τοποθετείστε μερικές σταγόνες επάνω στο ειδικό τμήμα των ψεύτικων βλεφαρίδων. Με ένα τσιμπιδάκι φρυδιών πιάστε μία τούφα από βλεφαρίδες και βουτήξτε τη στην κόλλα. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μικρή μπατονέτα για να σπρώξετε την ψεύτικη βλεφαρίδα όσο το δυνατόν πιο κοντά στις πραγματικές βλεφαρίδες και την σταθεροποιείτε σε όλη την έκταση του βλεφάρου.

Δουλέψτε συνεχίζοντας προς τα μέσα τοποθετώντας περισσότερες τούφες όπου χρειάζεται.
Όσον αφορά το μέγεθος, τοποθετήστε τις πιο μακριές βλεφαρίδες στη μέση της γραμμής των βλεφαρίδων σας και τις αντίστοιχες κοντές για αυτές που βρίσκονται στις άκρες, έτσι ώστε το μάκρος να ενσωματώνεται αυτό από τις φυσικές.

Για να τις αφαιρέσετε, τραβήξτε σιγά -σιγά και μια- μια από την κάθε άκρη της κρατώντας ταυτόχρονα το μάτι μισόκλειστο με το χέρι σας, ξεκινώντας από την εξωτερική γωνία.

Περιμένετε πέντε λεπτά για να στεγνώσει η κόλλα και περάστε τις βλεφαρίδες σας με μαύρη μάσκαρα για να ανακατέψετε ψεύτικες και αληθινές. Αποφύγετε την παχύρρευστη, γιατί μπορεί να κολλήσουν μεταξύ τους. Εάν αυτό συμβεί, χτενίστε τις με ειδικό βουρτσάκι. Αν η δεσμίδα δεν έχει τοποθετηθεί σωστά, τραβήξτε την, τρίψτε την κόλλα από τη βάση, βουτήξτε ξανά στην κόλλα και εφαρμόστε.

Για να ολοκληρώσετε το μακιγιάζ και να καλύψετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες, σε περίπτωση που η κόλλα φαίνεται πάνω από τις βλεφαρίδες σας, τραβήξτε μία λεπτή γραμμή με μαύρο αϊλάινερ.

Ποτέ μην προσπαθήσετε να κοντύνετε τις βλεφαρίδες ψαλιδίζοντάς τις από τις άκρες τους γιατί έτσι αφαιρείτε την πιο ειδικά διαμορφωμένη άκρη που τις κάνει να μοιάζουν με τις φυσικές.

Στο «νεσεσέρ ανάγκης» που θα έχετε δώσει να κρατάει μια φίλη σας κατά την διάρκεια του μυστηρίου (αλλά και την ώρα της δεξίωσης) βάλτε το σωληνάριο της κόλλας και μια δύο οδοντογλυφίδες.
Για την περίπτωση που οι ψεύτικες βλεφαρίδες σας ξεκολλήσουν, βάλτε μία σταγόνα κόλλας σε μία οδοντογλυφίδα και προσθέσετε λίγο στη βάση της βλεφαρίδας. Κρατήστε την εκεί μέχρι να κολλήσει.Τονίστε τα μάτια σας με ψεύτικες βλεφαρίδες και γοητέψτε τους πάντες!

Make up artist
Κωτσιοπούλου Γεωργία
Τηλ. επικοινωνίας 6944254681

 

Γάμος Γενικές Πληροφορίες

ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

ΠΙΣΩ

www.weddinginfo.gr

Ψεύτικες Βλεφαρίδες

Ξενοδοχεία info.gr. Ξενοδοχεία στο ίντερνετ. Τα πάντα για τα ξενοδοχεία

ΑΡΧΙΚΗ | Ο ΓΑΜΟΣ | ΓΑΜΟΣ ΝΥΦΗ | ΓΑΜΟΣ ΓΑΜΠΡΟΣ | Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ | ΓΑΜΟΣ ΑΓΟΡΑ | ΓΑΜΟΣ LINKS | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Beauty Secrets Η ομορφιά και τα μυστικά της. Τα πάντα για την ομορφιά

Το www.weddinginfo.gr είναι ένα website αφιερωμένο στην στο γάμο. Τα πάντα για το γάμο. Μια δημιουργία του www.internetinfo.gr

INTERNETINFO © ΓΑΜΟΣ INFO.GR